Het jubileum

Alles over 50 jaar de Wijngaard

Kleinschalig jubileumweekend

Aankomende zaterdag geven we bescheiden aandacht aan hét jubileumjaar. Wij vinden het leuk om dat samen met de bewoners te doen. Alle bewoners worden a.s. zaterdag, 19 september, verwent met iets lekkers bij de koffie, een cadeautje en een bloemetje, net zoals we dat met een verjaardag (in coronatijd) ook doen.

Twee zingende zusjes:

Verder wordt er die dag gezorgd voor een muzikale inbreng door twee zingende zusjes. Jorien en Hilde Habing gaan tussen 10.45 uur en 12.00 uur de woongroepen van de somatiek langs en tussen 15.30-17.00 uur de woongroepen van de psychogeriatrie. We doen dit gezien de coronamaatregelen bewust kleinschalig per woongroep en uiteraard met voldoende afstand.

We willen u vragen om buiten deze momenten uw bezoek te plannen, omdat er anders wellicht te veel mensen aanwezig zijn. In het voorjaar van 2021 hopen we u als familie erbij te betrekken. Uiteraard alleen als de omstandigheden het dan wel toelaten.

Kerkdienst ook online te volgen:

We willen u graag attenderen op de kerkdienst van komende zondag, 20 september, die ook in het teken staat van dit jubileum. U kunt deze dankdienst mee beleven via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1482-De-Wijngaard

Om 10.00 uur is er een dienst voor de bewoners van de Keukenkruiden, Tuinkruiden en Geurkruiden en om 11.00 uur voor de bewoners van de Bovenvogels, Benedenvogels en de woongroepen Meerkoet & Patrijs.