Het programma

Alles wat we doen tijdens het jubileum van De Wijngaard 50 jaar!
19 september
Alle bewoners worden zaterdag verwend met iets lekkers bij de koffie, een cadeautje en een bloemstukje voor op de woongroep.
19 september
Verder wordt er die dag gezorgd voor een muzikale inbreng door twee zingende zusjes. Jorien en Hilde Habing gaan tussen 10.45 uur en 12.00 uur de woongroepen van de somatiek langs en tussen 15.30 uur en 17.00 uur de woongroepen van de psychogeriatrie. We doen dit gezien de coronamaatregelen bewust kleinschalig per woongroep en uiteraard met voldoende afstand.
20 september
Komende zondag worden er twee kerkdiensten gehouden, die ook in het teken staan van dit jubileum. Om 10.00 uur is er een dienst voor de bewoners van de Keukenkruiden, Tuinkruiden en Geurkruiden en om 11.00 uur voor de bewoners van de Bovenvogels, Benedenvogels en de woongroepen Meerkoet en Patrijs. U kunt deze dankdienst meebeleven via de link: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1482-De-Wijngaard
Voorjaar 2020
Er waren allerlei grote plannen, maar vanwege de coronapandemie hebben we dit uitgesteld tot D.V. het voorjaar van 2021.